Personvernerklæring

Hvem vi er

Nettadressen www.visarkiv.no administreres av Innlandet fylkesarkiv / IKA Opplandene kommunalt oppgavefellesskap

Formål med nettstedet

Målet er at www.visarkiv.no skal gjøre arkiver lettere tilgjengelig for arkivbrukere. Målgruppen er alle personer og organisasjoner som ønsker å vite mer om arkiver og arkivinnhold som finnes ved Innlandet fylkesarkiv.

Brukerinnhold

Nettstedet legger ikke opp til at brukere skal legge inn kommentarer eller laste opp informasjon.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å registrere hvordan nettstedet blir brukt. Du er anonym og vi har ingen mulighet for å identifisere opplysninger om deg som bruker nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Ytterligere informasjon om personvern

Ønsker du mer informasjon om personvern ved Innlandet fylkesarkiv kan du lese fylkeskommunens generelle personvernerklæring